1
SELECT id,nadpis,datum,anotace,autor,cely_text,id_zapas,id_foto,typ_clanku,id_zapas,obrazek,id_akce,video,kategorie.nazev as kategorie FROM clanek INNER JOIN kategorie ON clanek.typ_clanku = kategorie.cislo WHERE id = 334 AND zobraz=1 Otočka ve Slaném přinesla další tři body s Řisuty

Otočka ve Slaném přinesla další tři body s Řisuty

HC Řisuty – HC Wikov Hronov (0:0, 1:0, 0:2)

Do Slaného, kde HC Řisuty své zápasy hrají, jsme odjížděli v roli favorita. V 8.min. domácí kladenský junior Kut zcela sám před Sajdlem ani nadvakrát našeho gólmana nepřekonal. Vyloučení Táborského jsme bez problémů přežili. V 11.min. ujel znovu Kut, jeho samostatný nájezd skončil v lapačce Sajdla. Vzápětí hronovský gólman skvěle vystihl bekhend střelce Bílka zblízka. V 12.min. pykal za krosček hronovský Šedivý, pár těžkých střel Sajdl s přehledem vytěsnil. V 17.min. jsme hráli i my první přesilovku, jedinou šanci Hronova Pánek chytil. Pak však musel Michal Beneš zastavit počínající brejk Řisut faulem a síly se srovnaly. Před koncem třetiny mohly Řisuty končící přesilovku využít, Sýkorovu střelu do odkryté klece vyřešil Sajdl blesku rychlým přesunem k volné tyči. Řisuty byly v první třetině lepší, výborný Sajdl Hronov podržel.

V 25.min. se Řisuty vymanily z tlaku, Petráš svůj nájezd ještě nedal, ale dojíždějící Filip Štrombach, který v minulosti střílel góly v barvách Hronova, volně ležící puk před Sajdlem dorazil do sítě – 1:0. V 26.min. Sajdl opět skvělým zákrokem vychytal Petráše a Řisuty pak hrály další přesilovku. Později ještě Hrbek nedovoleně vyhodil puk přes plexi a domácí hráli půl minuty pět na tři. Hronov se nejenže ubránil, ale v oslabení mohl srovnat Hájek, v gólové pozici trefil jen vyrážečku Pánka. Za minutu netrefil puk před prázdnou brankou Matěj Beneš, velký závar gólman Řisut nakonec vyřešil a puk zalehl. V 36.min. jsme měli velké štěstí, Málek nejdříve orazítkoval pravou tyč hronovské svatyně a ani odražený puk nedokázal Kalla zkrotit. V 38.min. jsme jeli tři na jednoho, Šedivého střelu Pánek vyrazil.

V nástupu do poslední třetiny jsme hráli přesilovku, ale neuspěli jsme. V 45.min. v rohu kluziště vybojoval puk Michal Beneš, najel si před branku a bekhendem poslal puk mezi betony Pánka – 1:1. Za dvě minuty bojující Hronov otáčí skóre. Hokejové šachy v třetině Řisut na jeden dotek po ose Voňka-Vašíček-Michal Beneš končí jeho střelou do odkryté klece – 1:2. V polovině třetiny šel ven Zich a Hronov hrál přesilovku. Ze sevření však ujel Rambousek a samostatný nájezd mu pokazil až Sajdl, když jeho střelu vyrazil. Vzápětí mohli domácí v oslabení skórovat i podruhé, gólovou střelu Bílka opět pokryl Sajdl. Necelé dvě minuty před závěrečnou sirénou nasadili Řisuty k power-play a mohli inkasovat. Hronovský Křehlík zachytil rozehrávku, ale prázdnou klec netrefil.

Hronovu se povedla dokonalá otočka, k důležitým třem bodům nejvíce přispěl výborný výkon Sajdla v brance, celý mančaft však příkladně bojoval.

V sobotu 26.10. od 17 hodin přivítáme na svém ledě vedoucí Tábor a to bude velmi těžký soupeř. Když nás přijdete povzbudit, zkusíme překvapit !



Branky a nahrávky: 25. Štrombach (Petráš) – 45. Michal Beneš (Hájek), 47. Jiří Vašíček (Michal Beneš, Voňka)

Vyloučení: 4:6, Využití: 0:0, oslabení: 0:0, Průběh zápasu: 1:0,1:2

pastedGraphic.png

HC Řisuty: P. Pánek (Zeithaml) – Zich, Málek, Růžička (A), Malovický, Vinš, Ibl, TrojnaO. Sýkora, Petráš, Bílek (C) – Chamrád (A), Rudolf, KutŘepka, Štrombach, RambousekKalla.
Trenér: Roman Varga

pastedGraphic.png

HC Wikov Hronov: Sajdl (F. Tuček) – Táborský, Kopecký, Pavelka, Jiří Vašíček (C), M. Veselý, Voňka, Hrbek – Hájek, Šedivý (A), KozlovsMatěj Beneš, Michal Beneš, RozlílekTerč, Křehlík, VaňkovskýPlíšek.
Trenér: Pavel Marek

pastedGraphic.png

Rozhodčí: Trnka – Sýkora, Uhlík