1
SELECT id,nadpis,datum,anotace,autor,cely_text,id_zapas,id_foto,typ_clanku,id_zapas,obrazek,id_akce,video,kategorie.nazev as kategorie FROM clanek INNER JOIN kategorie ON clanek.typ_clanku = kategorie.cislo WHERE id = 333 AND zobraz=1 Po skvělé první třetině jsme poskočili již na páté místo !

Po skvělé první třetině jsme poskočili již na páté místo !

HC WIKOV Hronov – HC Králové Písek 6:1 (5:0, 0:0, 1:1)

Králové byli před zápasem o dva body nad Hronovem a tak se očekával tuhý souboj. Úvod zápasu a vlastně celá první třetina však domácím vyšla skvěle. Už v 2.min. Vaňkovský odebral na útočné modré puk váhajícímu bekovi hostí a první střelou na branku se jistě trefil nad lapačku Kříže -1:0. V začínající čtvrté minutě si vyjel z rohu Michal Beneš a v pádu střelou po ledě nachytal nejistého gólmana hostí – 2:0. Za půl minutky přišla velká hrubka brankáře Kříže, ten lehký puk odpálil jen do bruslí Plíška, na kterého zívala poté jen zcela prázdná klec hostí – 3:0. To byl tedy pro hosty pořádný šok! Hronovští výborně bruslili a napadali, navíc nápaditě kombinovali. Hosté vyměnili gólmany, do branky se postavil Korytar. V 8.min. Sajdl vyrazil první gólovku Volfa, hned poté Hronov dobře ubránil vyloučení Hrbka. V 13.min. šel za katr hostující Janda, přesilovku jsme využili již za půl minuty, když vyraženou střelu Nedelky od modré vrátil puk utěšenou střelou pod víko Šedivý - 4:0. Pak přišlo dvakrát rychle po sobě vyloučení dvou píseckých hráčů a Hronov hrál minutu a půl pět na tři. Dlouhý zámek gól nepřinesl, ale těsně po návratu vyloučených hráčů na led přišla kombinace bratří Benešových a Hájek střelou z první posunul ukazatel již na 5:0. Vyloučení Pavelky jsme bez problémů přežili, stejně se i nám vedlo při vyloučení píseckého Čížka. Hronov sehrál super první třetinu, snad nejlepší v 2.lize, hosty nepustil prakticky k ničemu a nasázel Králům pověstného bůra.

Po bouři v kabině hostí přišel na led jiný tým a hra se vyrovnala. V 28.min. ujel domácí Rozlílek, obtížný blafák ale nedal. Při vyloučení Voňky měli hosté řadu střel, gól nakonec dali, ale ten neplatil, protože těsně před tím rozhodčí ztratil kotouč z dohledu a pískl. V 32.min. vychytal Sajdl velkou šanci Matiáška, za pár minut nato na druhé straně Michal Beneš obešel obránce, ale na úspěšný blafák už neměl před brankářem dost místa. V 2.třetině byl Písek lepší, Hronov však utkání bez problémů kontroloval.

V nástupu do poslední třetiny obránce Vašíček zavezl puk kolem mantinelu za branku, přesně našel dobře postaveného Kozlovse a ten z první trefil okno písecké klece – 6:0. Ve 42.min. šel podruhé na trestnou Pavelka a za pouhých devět sekund mohl zpět do hry, když se od modré do pravého okna trefil nejlepší střelec Králů Radoš - 6:1. Ve 45.min. hronovský Plíšek neuvěřitelně přestřelil úplně prázdnou branku. V 55.min. domácí Šedivý z loženky střílel jen těsně vedle. V závěru hrál Hronov další dlouhou přesilovku pět na tři, bránící obránce navíc ještě zlomil hůl a tak se chvíli hrálo dokonce pět na dva, ale kombinace byla bez střelby a hosté se ubránili.

Hronov sehrál další skvělé utkání, v tabulce jsme poskočili již na páté místo a to je v druholigové historii oddílový rekord. Navíc máme i naprosto vyrovnané skóre, což se v minulých sezónách zdálo vždy nemožné.

Nyní zajíždíme na led předposledních Řisut a v sobotu 26.října v 17 hodin přivítáme na svém ledě dosud vedoucího HC Tábor. Budeme velmi potřebovat Vaši podporu !

Branky a nahrávky: 2. Vaňkovský (Rozlílek, Hájek), 4. Michal Beneš (Matěj Beneš), 4. Plíšek, 13. Šedivý (Kozlovs, Nedelka), 16. Hájek (Matěj Beneš, Michal Beneš), 41. Kozlovs (Jiří Vašíček, Šedivý) – 42. Radoš (Hanus, Pouzar)

Vyloučení: 4:6, využití: 1:1, oslabení 0:0, průběh zápasu: 6:0, 6:1

pastedGraphic.png

HC Wikov Hronov: Sajdl (Kadlc) – Táborský, Kopecký, Pavelka, Jiří Vašíček (C), M. Veselý, Nedelka, Voňka, Hrbek – Hájek, Šedivý, KozlovsMatěj Beneš, Michal Beneš, RozlílekTerč, Křehlík, VaňkovskýPlíšek.
Trenér: Marek

pastedGraphic.png

IHC Králové Písek: R. Kříž (4. Korytar) – J. Turek, Čančura, Hanus, Radoš, L. Novák, Janda, ČížekHollar, Volf (C), ZaymlVáclav Brož, Pouzar, PechlátMatiášek, Bárta, R. SeidlŠulek, Marcilis, Matašovský.
Trenér: Matušík

pastedGraphic.png

Rozhodčí: Veinfurter – Teršíp, Landsmann

pastedGraphic.png

Diváci: 297