1
SELECT id,nadpis,datum,anotace,autor,cely_text,id_zapas,id_foto,typ_clanku,id_zapas,obrazek,id_akce,video,kategorie.nazev as kategorie FROM clanek INNER JOIN kategorie ON clanek.typ_clanku = kategorie.cislo WHERE id = 332 AND zobraz=1 Tři body z Kadaně jsou naše !

Tři body z Kadaně jsou naše !

SK Kadaň – HC WIKOV Hronov 3 :4 (0:2,1:1,2:1)

Ještě nedávno prvoligová Kadaň se po krachu a pádu do krajského přeboru s jistotou vrátila jako nováček do 2.ligy, ale proti Hronovu nastupovala z posledního místa tabulky a bez tříbodové výhry.

Po vyrovnaném začátku hrál v 11.min. Hronov první přesilovku a to hned dvojnásobnou. Za minutu se mohl první vyloučený hráč z trestné lavice vrátit do hry. Kozlovs našel přesnou přihrávkou najetého Michala Beneše a ten golfákem z kruhu prostřelil Běhulu v brance Kadaně – 0:1. Pokračování přesilovky pokazil faulem hronovský Šedivý a tak další branka nepadla. V 15.min. přišla nejkrásnější akce zápasu, Hájek obešel beka, posunul na Matěje Beneše, ten bekhendem prodloužil na své dvojče Michala, který střelou z první nad vyrážečku zvyšuje na 0:2.

V nástupu do druhé třetiny však Kadaň snížila. Brejk tři na dva zakončil dělovkou z první Šmejc, když se trefil nad lapačku Sajdla – 1:2. Za dvě minuty však Wikov odskakuje opět na rozdíl dvou branek. Cestrovi na červené skákavý puk přeskotačil čepel hole, Matěj Beneš snadno odjel a brilantním bekhendovým blafákem zvýšil na 1:3. V 29.min. při vyloučení hronovského Plíška musel Sajdl vytáhnout skvělý zákrok při gólovce Vrtka. V 33.min. měl na druhé straně vyloženou příležitost i Hronov, Běhula vleže betonem pokazil už už začínající hronovskou radost. Za chvíli nato Křehlík nabil nejlepšímu hronovskému střelci Kozlovsovi, jeho bomba zazvonila jen o vzdálenější tyč kadaňské klece za již překonaným gólmanem.

Na začátku třetí třetiny přečkal Hronov oslabení a pak hrál i on přesilovku. Michal Beneš švihem neprostřelil dobře blokující obranu Kadaně. V polovině poslední třetiny se celá hronovská pětka nechala unést hrou a stáhla se na pravou stranu. Do volného prostoru si najel Nekvinda a ze slotu švihem po ledě k pravé tyči snížil na 2:3. Za dvě minuty bylo pak srovnáno. Hronovský obránce nedůrazně vyhazoval z rohu puk, na modré jej zachytil Novák a jeho střelu těsně před Sajdlem tečoval pod víko Šmejc – 3:3. Hronov si však tříbodové vítězství nechtěl nechat ujít. V 56.min. hosté uzamkli Kadaň v jejich třetině, Lotyš Kozlovs předložil na modrou Vašíčkovi, ten od modré vystřelil a puk se od gólmana odrazil do skrumáže, kde se nejlépe zorientoval Tomáš Křehlík a nadvakrát vystřelil Hronovu tři body- 3:4. V závěru Kadaň nasadila k power play, mohla však dvakrát inkasovat, když vyhozené puky jen těsně minuly opuštěnou domácí klec. Hronov vyhrál zaslouženě, i když to nebylo vůbec jednoduché vítězství. Postoupili jsme již na osmou příčku tabulky a máme 12 bodů, naopak Kadaň jsme přikovali k poslednímu místu.

V sobotu 19. října od 17 hodin přivítáme na svém ledě nebezpečný celek Králové Písek. Přijďte nás opět povzbudit !

Branky a nahrávky: 21. Šmejc (Nekvinda, Vrtek), 51. Nekvinda (Šmejc, Vrtek), 53. Šmejc (D. Novák, Vrtek) – 11. Michal Beneš (Kozlovs, Křehlík), 15. Michal Beneš (Matěj Beneš, Hájek), 23. Matěj Beneš (Hájek), 56. Křehlík (Jiří Vašíček, Kozlovs)

pastedGraphic.png

SK Kadaň: Běhula (Gerstner) – Vojtěch Cestr, Týr, Václav Cestr (C), Machyna, D. Novák, Rykl, FilipHrdlička, Hauptvogel, KonášekŠmejc, Dautovský, Nekvinda – Šilar, Vostiňák, Vrtek – Krpenský, L. Novotný, Neuman.
Trenér: Miroslav Novák

pastedGraphic.png

HC WIKOV Hronov: Sajdl (F. Tuček) – Kopecký, M. Veselý, Táborský, Pavelka, Jiří Vašíček (C), Hrbek, VoňkaMatěj Beneš, Michal Beneš, RozlílekTerč, Křehlík, Hájek – Plíšek, Kozlovs, ŠedivýVaňkovský.
Trenér: Pavel Marek

pastedGraphic.png

Rozhodčí: Ovsík – Tichý, Goltsch

pastedGraphic.png

Vyloučení: 7:5, využití 0:1, oslabení: 0:0, průběh utkání: 0:2,1:2,1:3,3:3,3:4

Diváci: 224


24. října 2024

Otočka ve Slaném přinesla další tři body s Řisuty

20. října 2024

Po skvělé první třetině jsme poskočili již na páté místo !

Číst více >
CZECHICEHOCKEY