1
SELECT id,nadpis,datum,anotace,autor,cely_text,id_zapas,id_foto,typ_clanku,id_zapas,obrazek,id_akce,video,kategorie.nazev as kategorie FROM clanek INNER JOIN kategorie ON clanek.typ_clanku = kategorie.cislo WHERE id = 322 AND zobraz=1 Přes velkou snahu těsná prohra i doma

Přes velkou snahu těsná prohra i doma

HC WIKOV Hronov – HC Benátky nad Jizerou 3 : 5 (1:2,1:2,1:1)

Hronov se Sajdlem v brance chtěl sezónu otevřít domácím vítězstvím. V 2.min. si však hostující Dvořák vyjel z rohu a nikým neatakován zametl z prostoru mezi kruhy puk do sítě – 0:1. Ve 14.min. překrásnou kombinaci celé pětky zakončuje Straka do úplně odkryté klece a srovnává na 1:1. Dvě minuty před sirénou však fauloval zkušený Vašíček a hosté za minutu přesilovku využívají. Hronovští obránci úplně zapomněli na matadora a nejlepšího střelce loňské sezóny Šafránka a ten zcela sám nedal Sajdlovi v brance sebemenší šanci – 1:2.

V 25.min. Hronov svoji snahu korunoval gólem. Dělovku od modré těsně před Brázdilem tečoval Křehlík do protipohybu gólmana a srovnal na 2:2. Poté přišel tlak Benátek, brejk tři na dva využil při signalizovaném vyloučení Šafránek, který dokonalým blafákem posílá hosty opět do vedení – 2:3. Za čtyři minuty hostující Hozák nadvakrát zblízka překonává Sajdla a Benátky vedou 2:4.

V nástupu do poslední třetiny ujel z tlaku domácí Kozlovs, prohodil si beka a s jistotou zavěsil – 3:4. Vzápětí mohlo být srovnáno, puk však jen zazvonil o horní tyč hostující svatyně. V 52.min. Hronov špatně střídal a Benátky přidávají již třetí gól z přesilovky. Mrňa vrátil před branku puk Antošovi a ten do odkryté klece uzavřel na 3:5. Závěrečná power play již změnu skóre nepřinesla. Hronov opět doplatil na vyloučení, hra v oslabení se nám příliš nedaří.

V dalším domácím utkání přivítáme ve středu 2. října od 18ti hodin celek Mostu, pod vedením trenéra Vladimíra Růžičky.

Branky a nahrávky: 14. D. Straka (Hájek), 26. Křehlík (Voňka, Kozlovs), 44. Kozlovs (T. Jelínek) – 2. Dvořák (Pejchal), 20. Šafránek (Klodner), 33. Šafránek (Zumr, Jankovský), 37. Hozák (Antoš, Řepík), 54. Antoš (Mrňa, L. Chalupa)

Vyloučení: 3:3, využití: 0:3, oslabení: 0:0, diváků: 268

________________________________________

HC WIKOV Hronov: Sajdl (Kadlc) – Voňka, Boukal, Pavelka, Kopecký, Ji. Vašíček (A), Hrbek, M. Veselý, T. Jelínek – Mi. Beneš, D. Straka, Voříšek – Křehlík, Půlpán (A), Matonák – Terč, Kozlovs, Vaňkovský – Šedivý (C), Hájek.

Trenér: Pavel Marek

________________________________________

HC Benátky nad Jizerou: Brázdil (Hofman) – Hrouda, Pejchal, Klodner, Antoš, M. Němeček, Havelka, L. Chalupa – Řepík, Dvořák, Havlas (A) – Jak. Hruška, Hozák (A), Šafránek (C) – Hamršmíd, Mrňa, Jankovský – Pětník, Zumr, Vacín.

Trenér: Jiří Kadlec

________________________________________

Rozhodčí: Jančí – Teršíp, Boček

https://www.rajce.idnes.cz/zde61/album/hronov-benatky-nad-jizerou-3-5

Ohlasy trenérů

Pavel Marek (HC Wikov Hronov): Nedařilo se nám v přesilových hrách, které dnes rozhodly zápas. Benátky je sehrály výborně a my v nich byli neproduktivní. Navíc jsme v kritických momentech nepohlídali hostující střelce. Jak jsem již řekl, největší rozdíl byl v produktivitě a v zakončení.

Jiří Kadlec (HC Benátky nad Jizerou): Byl to těžký zápas, protože Hronov doma kouše. Naštěstí se nám vždy podařilo vstřelit nějakou branku navrch, takže jsme měli náskok. Pokud by se nám podařilo dát o dvě branky více, třeba by se domácí položili. Takto to bylo stále na dostřel. Domácí splnili to, co jsme od nich očekávali – napadali, bruslili, byli houževnatí. Dobře to dopadlo, což je pro nás super. Máme dvě výhry po dvou zápasech. Hronov je ale jedním z nepříjemných soupeřů, na které si kdykoliv musíme dát pozor.

24. října 2024

Otočka ve Slaném přinesla další tři body s Řisuty

20. října 2024

Po skvělé první třetině jsme poskočili již na páté místo !

Číst více >
CZECHICEHOCKEY