1
SELECT id,nadpis,datum,anotace,autor,cely_text,id_zapas,id_foto,typ_clanku,id_zapas,obrazek,id_akce,video,kategorie.nazev as kategorie FROM clanek INNER JOIN kategorie ON clanek.typ_clanku = kategorie.cislo WHERE id = 157 AND zobraz=1 Dobrá polovina zápasu na body opět nestačila

Dobrá polovina zápasu na body opět nestačila

Před pěknou návštěvou, Hronov poprvé od začátku s brankářem Šefců, Ústí se zkušeným gólmanem Cikánkem.

V 7. min. první šance Hronova hned skončila gólem. Pavelkova střela od modré zapadla k levé tyči ústecké svatyně – 0:1. Ústí přidalo a v 10. min. srovnalo. Prošek vyjel z rohu, udělal dva bránící Hronováky a mezi betony Šefců dokázal puk dostat – 1:1. Domácí měli o něco více ze hry, Hronov však nebyl o moc pozadu.

V nástupu do druhé třetiny Hovsepjan tvrdou střelou zazvonil o tyč Cikánkovy klece. Pak Šefců vychytal dvě šance ústeckých a Hronov znovu udeřil. V 26. min. Putz od mantinelu našel hůl Horkého, ten posunul na Achmetjanova a hronovský střelec z první poslal hosty do vedení – 1:2. Za necelou minutu však bylo vyrovnáno. Nekoncentrovaní, po vedoucí brance se ještě radující hronovští prohráli souboj mezi kruhy ve vlastní třetině, Rudovský posunul na Tůmu a ten našel před brankou zapomenutého Roubíka, pro kterého nebyl problém jen nastavit čepel hole a doklepnout – 2:2. V 29. min. měl Hronov štěstí, když střelu ústeckých zastavila tyč a Ústí se nadechlo k náporu. Domácí znovu trefili jen tyč a nezužitkovali přesilovku při vyloučení Putze. Ale pouhých pět sekund po naskočení Putzce do hry, kdy se hráč ještě nestačil připojit k obranné čtveřici, vyrazil Šefců střelu Trefného na hůl Korduleho, který střílí pod horní tyč třetí branku domácích – 3:2. Za chvíli Ústí již potřetí trefilo konstrukci branky, ale dvacet sekund před dělící sirénou, kdy se asi již všichni hronovští viděli v kabině, při hře 4 na 4 a navíc signalizovaném vyloučení přišla teč Roubíka a smrtící gól do šatny – 4:2. Již poněkolikáté v této sezóně nezvládli Wikováci poslední sekundy třetiny a zbytečně inkasovali.

Počáteční část poslední dvacetiminutovky byla ve znamení snahy hronovských se zápasem něco udělat. Výborný Cikánek v brance Ústí byl však proti. Přesně v polovině třetiny Tůma od modré našel Rudovského, který dlouhým blafákem zvýšil na 5:2. Poté se hra značně přiostřila a na obou stranách se vylučovalo. V oslabení však Kordule objel branku Hronova, nahodil puk před ni a kotouč se nešťastně od jednoho z bránících hráčů odrazil do sítě – 6:2. V posední minutě, opět pár sekund před koncem třetiny si ještě Tůma velkou rychlostí najel mezi beky a z křídla střelou ke vzdálenější tyči uzavřel na 7:2.

Ústí zvítězilo zaslouženě, Hronov hrál zase polovinu utkání dobře a výsledek je až příliš krutý. Je škoda, že na většinu soupeřů velkou část zápasu stačíme, ale pak se „složíme“. Rovněž hra v poslední minutě každé třetiny je zarážející. V tabulce se pro nás naštěstí mnoho nezměnilo, všichni adepti sestupu prohráli, ale v sobotu od 17ti hodin musíme proti celku Klatov zabrat a konečně bodovat.

Branky a nahrávky: 10. Prošek (Damašek, Bartoš), 26. Roubík (Rudovský, Tůma), 34. Kordule (Záruba, Trefný), 40. Roubík (Trefný, Záruba), 50. Rudovský (Roubík, Tůma), 58. Kordule (Trefný, Costa), 60. Tůma (Roubík, Záruba) – 7. Pavelka (Putz, Horký), 26. Akhmetianov (Horký, Putz)

Vyloučení: 5-6, využití: 1:0, oslabení: 1:0


HC Slovan Ústí nad Labem: Cikánek (Stahl) – Vacík, Drtina (A), Trefný (C), Záruba, Funk, Šefl, Polata – Rudovský, Roubík, Kučera – Tůma (A), Costa, Kordule – Prošek, Damašek, Bartoš
Trenér: Jan Čaloun


HC WIKOV Hronov: Ševců, (Mráček) – Pavelka, Kozlov, Salnikov, Exner (C), Amirov Hail – Horký, Poppel, Štrombach, Hašlar (A), Veselý, Putz, Subbotin, Akhmetianov, Hovsepjan, Melnikov
Trenér: Leoš Kamaryt


Rozhodčí: Glanc – Toman, Janíček


Diváci: 642

28. března 2024

Společné foto ˝A˝ týmu

29. února 2024

HC Benátky n.J. – HC WIKOV Hronov 7 : 3 (1:2, 3:1, 3:0)

Číst více >
Pojď hrát hokej 2022