1
SELECT id,nadpis,datum,anotace,autor,cely_text,id_zapas,id_foto,typ_clanku,id_zapas,obrazek,id_akce,video,kategorie.nazev as kategorie FROM clanek INNER JOIN kategorie ON clanek.typ_clanku = kategorie.cislo WHERE id = 128 AND zobraz=1 Další příprava již vítězná

Další příprava již vítězná

Hosté, kteří přijeli k přípravnému utkání se čtyřmi cizinci v sestavě nebudou hrát 2. ligu, ale jen I. krajskou ligu, dlouho zlobili překvapivě dobrým výkonem.



Hronov nastoupil se všemi domácími juniory, ale také s osmi cizinci, které chtěl trenér Sošnikov vyzkoušet, zda vyhovují náročným potřebám 2. hokejové ligy.

Začalo se velmi rychle, ale také velmi nepřesně. První větší příležitost měl Kyndyschev, ale na novopackého gólmana Boušku nevyzrál. V 7. minutě hrála Paka přesilovku, tu ale utnul svým faulem Exner a po dalším faulu domácích hráli hosté krátkou přesilovku 4 na 3. Domácí gólman Tichý chytal ale spolehlivě. Ve 12. minutě střela hronovského Hašlara z dobré pozice zasvištěla jen o kousek vedle tyče.V 17. minutě při vyloučení novopackého Najmana na Bondara zívala odkrytá branka, puk mu však sklouzl při dorážce z hokejky. V poslední minutě zlikvidoval Tichý obrovskou šanci hostujícího Mlčocha a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

V nástupu do druhé třetiny fauloval novopacký Kozyta, přesilovku Hronov využil, když Štrombach našel před brankou forčekujícího Exnera, který krátkou kličkou vyškolil gólmana a zasunul – 1:0. V 26. minutě byl vyloučen hostující Bon, po 19ti sekundách však fauloval i domácí Bořuta a hrálo se za vyrovnaného početního stavu. Na útočnou čáru dostal krásný a přesný pas Malík a brilantním blafákem srovnal na 1:1. V pokračujícím oslabení hronovští nastřelili břevno, ale pak v polovině třetiny přišlo přečíslení dva na jednoho, Yalov předložil nezištně Kyndishevovi a tomu stačilo jen nastavit hůl a doklepnout – 2:1. Vyloučení Pavelky Hronov dobrým bráněním přežil, ale v 33. minutě si našlápl z křídla Mlčoch a zavěsil pod horní tyč – 2:2. O minutu později Bondar nalil zpoza branky Bořutovi a ten se z první trefil – 3:2. V 38. minutě při vyloučení Kozyzy ujel velmi rychlý hronovský Veselý, přespurtoval beka, ale jeho bekend skončil jen v lapačce v obráceném gardu chytajícího Boušky.

Hned na začátku třetího dějství proměnil s naprostou jistotou nařízení trestní střílení Bondar a dal na 4:2.Ve 42. minutě v přesilovce minul Bondar úplně prázdnou branku, ale bomba Hovsepjana od modré si již cíl našla – 5:2. Převaha Hronova sílila, domácí začali lépe kombinovat a hráči bojující o zařazení do sestavy přestali sólovat a tak se výkon hronovských velmi zvedl. Při vyloučení Havelce zlikvidoval Tichý dvě loženky hostí a to byla již labutí píseň Nové Paky. V 50. minutě přišla nejhezčí akce zápasu, kombinaci na jeden dotek zakončil utěšenou střelou Bořuta a zvýšil již na 6:2. V poslední minutě ujel rychlík Veselý a prudkou střelou po ledě upravil skóre na 7:2 a pár sekund před sirénou ještě Junek přihrál lépe postavenému Štrombachovi, který uzavřel na 8:2.


FOTO Z UTKÁNÍ

Trenér Hronova SergejSošnikov: teprve vytváříme konečnou sestavu, kostru týmu mám již v hlavě, někteří hráči mne musí teprve přesvědčit. Rozhodně chci hrát na čtyři útoky a zařazovat do týmu pravidelně i rotující domácí juniory.

Hronov hraje ještě poslední přípravný zápas v pátek v Nové Pace a pak již zahajuje 2. Ligu na ledě soupeře nejtěžšího – Benátek nad Jizerou, který ještě loni hrál 1.ligu. Na domácím ledě diváci uvidí Hronov poté s Příbramí, která ohlásila útok na nejvyšší příčky. Čeká nás tedy přetěžký úvod a budeme spoléhat opět na velkou diváckou podporu, jako v loni.


28. března 2024

Společné foto ˝A˝ týmu

29. února 2024

HC Benátky n.J. – HC WIKOV Hronov 7 : 3 (1:2, 3:1, 3:0)

Číst více >
Pojď hrát hokej 2022