1
SELECT id,nadpis,datum,anotace,autor,cely_text,id_zapas,id_foto,typ_clanku,id_zapas,obrazek,id_akce,video,kategorie.nazev as kategorie FROM clanek INNER JOIN kategorie ON clanek.typ_clanku = kategorie.cislo WHERE id = 106 AND zobraz=1 Letci do finále, Hronov končí se vztyčenou hlavou

Letci do finále, Hronov končí se vztyčenou hlavou

HC WIKOV Hronov – HC Letci Letňany 2 : 3 (0:1, 1:0, 1:2) – stav série 0 : 4

Hronov s Pluháčkem v brance, bez Exnera a Pavelky, Letňany bez největší hvězdy Hlaváče.

Již ve druhé minutě přišla hronovská ztráta puku při rozehrávce, z brejku Kellerstein vymetl okno Pluháčkovy branky a poslal Letce do vedení – 0:1. Střelec branky byl v 5.min. vyloučen, přesilovka však přinesla jen palbu od modré, která dobře chytajícího Kopřivu v brance Letňan neohrozila. Poté hráli i Letci přesilovku, dvakrát už už zasouvali puk do odkryté branky, Pluháček vždy na poslední chvíli zachránil. V polovině třetiny měl velkou šanci srovnat Duchan, letňanský gólman na dvakrát jeho loženky zlikvidoval. V 12.min. se po bombě vysypalo plexi za brankou Hronova, muselo se měnit a přišla přestávka, po které se třetina dohrávala a poté začala ihned druhá třetina. V 15.min. šel ven Kozák, oslabení jsme bez problémů ubránili. Sehrála se vcelku vyrovnaná třetina, hosté měli o něco více šancí.

Ve 23.min. podrážel Kropáček, přesilovka se nám příliš nevyvedla. V 28.min. přišla obrovská šance Matouše, ten sám mezi kruhy z první pálil ale jen do gólmana.V 32.min. podrážel i Chalupa, dvanáct sekund před vypršením přesilovky však Degterev šikovně tečoval střelu Lavrenova od modré a srovnal na 1:1.Vzápětí v nájezdu tři na jednoho Pluháček skvěle zlikvidoval gólovou střelu Řepíka. Poté jsme hráli další přesilovku, výsledkem byla jen střela od modré, které hosty neohrozila. Vyloučení Mikulce jsme i my skvěle odbránili a hráli i my přesilovku. Lavrenov již Kopřivu prostřelil, puk již směřoval za čáru, dorážející hráči Hronova byli faulováni, ale bez potrestání a bez gólu. Ihned po skončení přesilovky nevyužitou šanci Hronova Letci potrestali. Přečíslení tři na jednoho zakončil Kellerstein střelou z první mezi nohy přemísťujícího se hronovského gólmana a strhl vedení na stranu Letňan 1:2. V polovině utkání nahodil puk od červené Hozák, puk neočekávaně odskočil a skončil za zády překvapeného Pluháčka – 1:3. Zdálo se být rozhodnuto , opak byl ale pravdou. Hronov rozpoutal velkou stíhačku a vyvinul velký tlak. Vyloučení hostujícího Hanuše trenér Táborský umocnil ještě odvoláním gólmana a sedm minut před koncem nasadil k power play. Přišla obrovská šance hronovských, kterou se štěstím Kopřiva vyřešil, štěstí měli i domácí, když se střela do prázdné klece přes celý vál odrazila ven od tyče. Hronov znovu odvolal brankáře a nápor korunoval střelou z rohu z velkého úhlu, když střela Moníka po ledě prošla špatně postavenému brankáři Letňan do sítě – 2:3. Od té doby se hrálo jen ve třetině hostí, tři velké závary začal Tyurin, ale trefil jen rameno gólmana, poté dorážky hronovských z bezprostřední blízkosti končily na tělech zoufale bránících hostí. Chybělo opravdu jen trochu štěstíčka, gól visel ve vzduchu, ale pak musel v posledních vteřinách faulovat Kozák, aby zabránil nájezdu hostí na prázdnou klec. Hosté se velmi radovali z vítězství a zaslouženého postupu, hronovští borci se nemusí za předvedený výkon vůbec stydět, odehráli skvělý zápas a prokázali velkou vůli poprat se s výsledkem. Však jim také zaplněná hala dlouho nejen za tento zápas, ale za celou úspěšnou sezónu dlouho aplaudovala.

Soupeři gratulujeme k postupu do dalších bojů, ve finále Play-off

Branky: 33. Degterev (Lavrenov), 57. Moník (Matouš) – 2. Kellerstein (Kropáček), 49. Kellerstein (Hrala), 50. Hozák

Vývoj střetnutí: 0:1-1:1-1:3,2:3

Vyloučení: 5 – 6, využití 1:0, 480 diváků

Foto:https://zde61.rajce.idnes.cz/Hronov_-_Letci_Letnany/

28. března 2024

Společné foto ˝A˝ týmu

29. února 2024

HC Benátky n.J. – HC WIKOV Hronov 7 : 3 (1:2, 3:1, 3:0)

Číst více >
Pojď hrát hokej 2022